Wonen in Antwerpen, ’t Stad

’t Stad, zoals de trotse Antwerpenaren hun stad noemen, telt meer dan 500.000 inwoners en is tegelijkertijd de grootste stad van Vlaanderen. Een bekende quote uit Antwerpen is: “Aentwaerpen is de stad en de rest is de parking”. Maar is dit effectief zo? Rencura onderzoekt voor jou waarom het interessant is om vastgoed te kopen in Antwerpen.

Meer informatie

Je droomwoning op het oog? Stel deze vragen tijdens de bezichtiging.

Heb je een huis of appartement gespot op www.rencura.be of op een andere immosite? Maak snel een afspraak om het te gaan bezichtigen. Maar wat nu? Welke vragen moet je stellen om niet voor verrassingen te staan bij een eventuele aankoop? Geen paniek, Rencura somt de vragen op die je zeker moet stellen aan de vastgoedmakelaar tijdens de bezichtiging van een woning.

Meer informatie

Wat moet je weten voor je aan cohousing begint?

Overweeg je om samen te wonen met je vriendengroepje? Met meerdere mensen een huis of een appartement delen is steeds vaker een mogelijke financiële oplossing of ideaal om de eenzaamheid tegen te gaan. Het is wel niet altijd even simpel om met verschillende mensen samen te wonen, daarom is het zeker interessant om op de hoogte te zijn van de regeling van cohousing.

Meer informatie