Gratis schatting

Om een woning correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Hiervoor is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van de binnenkant van de woning. Vul onderstaand formulier in en één van onze makelaars neemt met jou contact op voor een gratis schatting van je vastgoed. Tot binnenkort!

Ref: 3948148

Gesloten garagebox aan de Kustlaan

Kustlaan 164, 8300 Knokke-Heist Gesloten garagebox (box 92) gelegen onder de Residentie La Bartavelle aan de Kustlaan, Zoute.  Het garagecomplex is bereikbaar via een automatische poort. Kan ook aangekocht worden door een kandidaat die geen eigenaar is van een appartement in het complex.

Kenmerken

Beschikbaar vanaf
vanaf akte

Stedenbouw

Recht van voorkoop
Nee

Legal & info

Keuringsattest elektriciteit beschikbaar
nee
Bodemattest
Ja
Uw Rencura contactpersoon

Christophe Verweire

Real Estate Manager

Maak een afspraak

Contacteer ons en plan een afspraak in om het pand te bezoeken. U ontvangt per mail de veiligheidsmaatregelen die u dient te volgen tijdens het bezoek. Tot binnenkort!

Ligging

GRATIS SCHATTING

Overweeg je om je woning te verkopen of te verhuren?

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting door het formulier in te vullen. Wij bezorgen jou een realistische en correcte prijs voor je woning.

Tot binnenkort!

Gratis schatting

Op zoek naar vastgoed?

Laat onze experts voor jou zoeken! Laat ons weten welk type pand jij zoekt. Zo houden we je op de hoogte van onze nieuwe panden die je zouden kunnen interesseren.

Niet gevonden wat je zoekt?

Jouw woonwensen

Jouw gegevens