Gratis schatting

Om een woning correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Hiervoor is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van de binnenkant van de woning. Vul onderstaand formulier in en één van onze makelaars neemt met jou contact op voor een gratis schatting van je vastgoed. Tot binnenkort!

€ 823.823
0m2
24970352
26658981
26658982
Ref: 3930990

Investeringspand verhuurd aan Anytime Fitness

Stationsstraat 62, 3970 Leopoldsburg Dit INVESTERINGSPAND (de huurder, Anytime Fitness, BLIJFT!!) ligt in het kernwinkelgebied van het centrum van de gemeente Leopoldsburg en is verhuurd aan Anytime Fitness. Klassiek handelshuurcontract voor 9 jaar. Jaarhuur 40.000 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Rendement van +- 4,5%! Start van het contract 01/02/2019. Pand volledig nieuw verbouwd, met sanitair, kleedruimtes, bureauruimte, .... Anytime Fitness is een Amerikaanse fitnessketen met meer dan 4000 filialen wereldwijd en dus een sterke huurder. Voor meer info over dit investeringspand, contacteer Eleni: 0499/81.59.63 of eleni.fouyn@rencura.be.

Stedenbouw

Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Recht van voorkoop
Nee

Legal & info

Bodemattest
Ja
Uw Rencura contactpersoon

Eleni Fouyn

Real Estate Officer

Maak een afspraak

Contacteer ons en plan een afspraak in om het pand te bezoeken. U ontvangt per mail de veiligheidsmaatregelen die u dient te volgen tijdens het bezoek. Tot binnenkort!

Ligging

Gelijkaardige panden

GRATIS SCHATTING

Overweeg je om je woning te verkopen of te verhuren?

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting door het formulier in te vullen. Wij bezorgen jou een realistische en correcte prijs voor je woning.

Tot binnenkort!

Gratis schatting

Op zoek naar vastgoed?

Laat onze experts voor jou zoeken! Laat ons weten welk type pand jij zoekt. Zo houden we je op de hoogte van onze nieuwe panden die je zouden kunnen interesseren.

Niet gevonden wat je zoekt?

Jouw woonwensen

Jouw gegevens