Gratis schatting

Om een woning correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Hiervoor is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van de binnenkant van de woning. Vul onderstaand formulier in en één van onze makelaars neemt met jou contact op voor een gratis schatting van je vastgoed. Tot binnenkort!

€ 390.242
0m2
311m2
24969792
24969790
24969791
24969793
24969794
Ref: 3948359

Retailruimte 311m² in nieuwbouwproject Leopoldspark

Koningsstraat 35, 3970 Leopoldsburg Voor meer info: www.leopoldspark.be

CASCO handelsruimtes in een opgeleverd nieuwbouwproject, gelegen in het commerciële centrum ("kerngebied") van de gemeente Leopoldsburg. Diverse mogelijkheden qua oppervlakte (ook moduleerbaar + samenvoegbaar). Ook huur, huurkoop, ed. mogelijk!

Ideaal voor horecapand (zonnig terras mogelijk!), bloemenwinkel, ... door de rechtstreekse ligging aan het gloednieuwe plein. 

Gelegen aan de Koningsstraat, Stationsstraat en Hertogin Van Brabantplein. Je naast buren zijn o.a. Anytime Fitness, Zeeman, Kruidvat, Belfius, Kreatos, Spar, Standaard boekenhandel, ING, Belfius, Leonidas, ... PREMIE tot 10.000 euro vanuit de gemeente mogelijk! 
 
Deze ruimte bestaat uit C0.4A (147m²) en C0.4B (164m²).

Kenmerken

Bewoonbare oppervlakte
311.00 m2
Beschikbaar vanaf
vanaf akte

Stedenbouw

Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Recht van voorkoop
Nee

Legal & info

Keuringsattest elektriciteit beschikbaar
nee
Bodemattest
Ja
Uw Rencura contactpersoon

Eleni Fouyn

Real Estate Officer
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Contacteer ons en plan een afspraak in om het pand te bezoeken. U ontvangt per mail de veiligheidsmaatregelen die u dient te volgen tijdens het bezoek. Tot binnenkort!

Ligging

Gelijkaardige panden

GRATIS SCHATTING

Overweeg je om je woning te verkopen of te verhuren?

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting door het formulier in te vullen. Wij bezorgen jou een realistische en correcte prijs voor je woning.

Tot binnenkort!

Gratis schatting

Op zoek naar vastgoed?

Laat onze experts voor jou zoeken! Laat ons weten welk type pand jij zoekt. Zo houden we je op de hoogte van onze nieuwe panden die je zouden kunnen interesseren.

Niet gevonden wat je zoekt?

Jouw woonwensen

Jouw gegevens