Gratis schatting

Om een woning correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Hiervoor is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van de binnenkant van de woning. Vul onderstaand formulier in en één van onze makelaars neemt met jou contact op voor een gratis schatting van je vastgoed. Tot binnenkort!

€ 165.000
0m2
100m2
24971893
24971894
24971892
Ref: 3864016

Zon, zee, zalig genieten... Perfecte locatie voor uw handelszaak!

Vissersstraat 42-54, 8380 Brugge Zeebrugge Wij zijn trots u de hoogstaande appartementen van Residentie Nivaria voorstellen.
In deze nieuwe residentie met 1- en 2-slaapkamerappartmenten bevindt zich deze prachtige handelsruimte, ideaal gelegen aan de jachthaven en dichtbij de bruisende oude vismijn. Er is veel passage door de opmars van de oude vismijn. Aangezien het om een nieuwbouwproject gaat is de afwerking uitstekend, dus perfect om een nieuwe zaak in op te starten of een bestaande zaak een boost te geven.
Er is de mogelijkheid tot aankopen van een ondergrondse parkeerruimte.

Kenmerken

Bewoonbare oppervlakte
100.00 m2
Beschikbaar vanaf
bij oplevering
Uw Rencura contactpersoon

Christophe Verweire

Real Estate Manager
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Contacteer ons en plan een afspraak in om het pand te bezoeken. U ontvangt per mail de veiligheidsmaatregelen die u dient te volgen tijdens het bezoek. Tot binnenkort!

Ligging

GRATIS SCHATTING

Overweeg je om je woning te verkopen of te verhuren?

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting door het formulier in te vullen. Wij bezorgen jou een realistische en correcte prijs voor je woning.

Tot binnenkort!

Gratis schatting

Op zoek naar vastgoed?

Laat onze experts voor jou zoeken! Laat ons weten welk type pand jij zoekt. Zo houden we je op de hoogte van onze nieuwe panden die je zouden kunnen interesseren.

Niet gevonden wat je zoekt?

Jouw woonwensen

Jouw gegevens