Gratis schatting

Om een woning correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Hiervoor is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van de binnenkant van de woning. Vul onderstaand formulier in en één van onze makelaars neemt met jou contact op voor een gratis schatting van je vastgoed. Tot binnenkort!

UPDATE De Corona maatregelen van vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura

31 - 07 - 2020

Beste klanten,

Ook wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om de verdere verspreiding van Covid-19 tegen te gaan. In deze tijden wensen wij onze medewerkers en onze klanten maximaal te beschermen. Hierdoor hebben we onze maatregelen verder bijgesteld.

We blijven bereikbaar

Sinds dinsdag 17 maart werkt het volledige Rencura-team van thuis uit of op kantoor achter gesloten deuren. Uiteraard blijven we bereikbaar telefonisch, via video conferentie en via mail om onze dienstverlening te kunnen blijven garanderen. Ook ons portaal blijft beschikbaar. En we blijven ervoor zorgen dat de dringende herstellingen kunnen uitgevoerd worden.

We garanderen onze service

Dankzij de sterke digitalisatie van Rencura kunnen we onze service naar jullie toe blijven verzekeren. Zo kan er vanaf heden digitaal ondertekend worden, van huurcontracten tot mandaten.

P
laatsbezoeken en afspraken in onze kantoren

Elke medewerker beschikt over mondmaskers, handschoenen, ontsmettingsalcohol... om je bezoek aan een pand of aan één van onze kantoren zo veilig mogelijk te laten verlopen. U zal op voorhand info en enkele richtlijnen ontvangen van één van onze medewerkers die u moet opvolgen. We willen via deze weg nogmaals benadrukken dat een mondmasker verplicht is bij bezoek van een pand of van onze kantoren.

!!!

  • Sinds 11 juli 2020 is het dragen van een mondmasker in alle vastgoedkantoren verplicht. Uiteraard dragen ook onze medewerkers verplicht een mondmasker tijdens het contact met klanten.
  • Vanaf 29 juli 2020 is het alleen nog toegelaten om zonder afspraak onze kantoren te bezoeken indien je dit alleen doet (behalve met minderjarigen of hulpbehoevenden). Wanneer je een afspraak maakt op ons kantoor, kan je uiteraard nog met meerdere partijen langs komen.

#staysafe en met vriendelijke groeten,

Het Rencura-team

📞 09 330 21 00

📧 info@rencura.be

Blijf op de hoogte?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste vastgoednieuwtjes.