Gratis schatting

Om een woning correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Hiervoor is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van de binnenkant van de woning. Vul onderstaand formulier in en één van onze makelaars neemt met jou contact op voor een gratis schatting van je vastgoed. Tot binnenkort!

UPDATE De Corona maatregelen van vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura

Beste klanten,

Ook wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om de verdere verspreiding van Covid-19 tegen te gaan. In deze tijden wensen wij onze medewerkers en onze klanten maximaal te beschermen. Hierdoor hebben we onze maatregelen verder bijgesteld.

We blijven bereikbaar

Sinds dinsdag 17 maart werkt het volledige Rencura-team van thuis uit. Uiteraard blijven we bereikbaar telefonisch, via video conferentie en via mail om onze dienstverlening te kunnen blijven garanderen. Ook ons portaal blijft beschikbaar. En we blijven ervoor zorgen dat de dringende herstellingen kunnen uitgevoerd worden.

We garanderen onze service

Dankzij de sterke digitalisatie van Rencura kunnen we onze service naar jullie toe blijven verzekeren. Zo kan er vanaf heden digitaal ondertekend worden, van huurcontracten tot mandaten.

Bezoeken zijn momenteel niet mogelijk, maar eens dit allemaal voorbij is, ontvangen we u met heel veel plezier.

Wat met plaatsbeschrijvingen?

Wat betreft de in- en uittredende plaatsbeschrijvingen houden we rekening met de aanbeveling van het CIB (Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen) en zijn ze dus niet toegelaten.

Wat als er binnenkort een verhuis staat gepland?

Gezien de tegenstrijdige berichten die we ontvangen van zowel onze beroepsfederatie als de overheid hebben we beslist bij Rencura om enkel dringende en noodzakelijke verhuizen te laten doorgaan. Dit wil zeggen dat indien mogelijk de huidige huurder in het appartement blijft tot de maatregelen rond Covid-19 milder worden.

Dit is natuurlijk reeds in samenspraak met zowel de eigenaar, huidige huurder als toekomstige huurder. Indien blijft dat een verhuis noodzakelijk is voor 1 van de huurders – dan zullen we deze ook laten doorgaan en beroepen we op een noodzakelijke en essentiële verplaatsing.

Virtuele rondleidingen

Toch zijn we op zoek gegaan naar een creatieve oplossing. Zo zijn onze makelaars en rentmeesters op pad gegaan om verschillende van hun panden te filmen om zo een virtuele rondleiding te geven aan de kandidaat-kopers en -huurders. Indien gewenst kan er ook een live bezoek gedaan worden via ons online platform. Dit is mogelijk voor enkele panden vanaf 20/03. Op die manier kunnen de huizenjagers hun zoektocht verder zetten. Contacteer ons gerust voor andere opties.

Wij blijven uiteraard beschikbaar en we volgen alles op de voet om op een verantwoorde en veilige manier onze klanten en medewerkers te beschermen.

Met vriendelijke groeten,

Het Rencura-team

📞 09 330 21 00

📧 info@rencura.be

Blijf op de hoogte?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste vastgoednieuwtjes.