Gratis schatting

Om een woning correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Hiervoor is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van de binnenkant van de woning. Vul onderstaand formulier in en één van onze makelaars neemt met jou contact op voor een gratis schatting van je vastgoed. Tot binnenkort!

Rentmeester: beheer van privatief vastgoed

Investeer in vastgoed zonder zorgen met je vastgoedpartner Rencura

Wat is een rentmeester?

Een rentmeester neemt het administratief, technisch en financieel beheer van privatieve eigendommen voor zijn rekening.

Je kan rekenen op onze kennis, expertise en ons uitgebreid netwerk om het beheer van je investering in goede banen te leiden. Onze rentmeesters beheren je pand met de grootste zorg.

Wegnemen van vastgoedzorgen

Het DNA van rentmeester Rencura is ‘Het ontzorgen van de vastgoedinvesteerder’. Wij streven naar een vastgoedwereld waarbij de investeerder zijn vastgoed beschouwt als een investering zonder de dagdagelijkse administratie en problemen.

Wij willen daarom als rentmeester een totaalpakket aanbieden gaande van verhuur, technische, financiële en administratieve opvolging van vastgoedinvesteringen.

Alles onder één dak

Aangezien we een bedrijf zijn dat 100% wenst in te zetten op de beleving van de klant, beogen wij een vlotte interne communicatie, een sterke transparantie en een duidelijke en eerlijke communicatie. Investeerders kunnen bij ons terecht voor verhuur, plaatsbeschrijvingen, opmaak van huurcontracten, financiële opvolging, technische opvolging, vastgoed portfolio analyse, aankoop/verkoop van hun vastgoed. Kortom, Rencura is je partner in vastgoed.

Rentmeesterschap: een kost of een meerwaarde?

Sommigen beweren dat rentmeesterschap een verloren kost is. Wij verklaren je het tegenovergestelde: door een neutrale partij in te schakelen tussen huurder en verhuurder, kan zo het emotionele aspect worden uitgesloten.

Wij volgen jaarlijks op of de indexering wordt toegepast en het onderhoud van de installaties. Bovendien is Rencura steeds op de hoogte van de vaak wijzigende wetgeving en gaan minstens jaarlijks de eigendommen gaan bezichtigen om te kijken of alles in orde is op gebied van bijvoorbeeld elektriciteit, verwarming… Dit zijn slechts enkele zaken die op korte termijn een meerwaarde zijn voor vastgoed investeerders.

De standaard kostprijs voor rentmeesterschap is 9,68% incl btw (8%+21%) van de zuivere huur

De verhuurtransactie kost 1 maand + 21%

Voor een plaatsbeschrijving betaal je afhankelijk van de grote en type (151 euro - 250 euro incl btw per partij).

Wat maakt Rencura uniek ten opzichte van andere Rentmeesters?

Een geïntegreerd ERP pakket, dat speciaal is ontwikkeld voor het beheren van privatieve eigendommen, zorgt er voor dat Rencura kan anticiperen op toekomstige leegstand. Een nauwe samenwerking tussen onze vastgoedspecialisten en onze verhuurdienst maakt het mogelijk leegstand sterk te reduceren, wat het rendement van het eigendom ten goede komt.

Via ons online portaal krijgt u als investeerder steeds de meest accurate informatie omtrent uw investeringseigendom. Zo kan u alles nauwlettend in het oog houden. Ook als huurder kan u steeds terecht op het portaal om de status van herstellingswerken op te volgen en kan u het huurcontract en plaatsbeschrijving ten aller tijde raadplegen.

Offerte Rentmeester

1

Financiële opvolging

Dagelijks worden de huurgelden toegewezen aan de desbetreffende huurder en worden de digitale facturen goedgekeurd en worden uitbetalingen gedaan naar leveranciers/eigenaars.

2

Technische opvolging

Zowel jaarlijkse onderhouden als dagdagelijkse problemen worden nauwlettend opgevolgd door de rentmeester. Langetermijninvesteringen worden voorgesteld en besproken met de vastgoedinvesteerder.

3

Administratieve opvolging

Voor elk nieuw pand wordt een administratief dossier opgesteld. Onze rentmeesters houden elke wijziging nauwlettend bij. Het volledige dossier van uw investeringsvastgoed is online raadpleegbaar via ons portaal

4

Permanentie service

Om onze vastgoedinvesteerders zoveel mogelijk te ontlasten van meldingen van technische storingen in de verhuurbare units, staat de permanentiedienst van rentmeester Rencura 24u/24 voor de huurders klaar.

5

Interne verhuurservice

Om een zo correct mogelijke huurprijs te halen met een zo snel mogelijk resultaat worden de interne verhuurspecialisten van Rencura ingeschakeld.

6

Volledige transparantie

Dankzij het online portaal van rentmeester Rencura kunnen vastgoedinvesteerders op elk moment en in volledige transparantie alle communicatie en documenten (facturen, contracten, offertes…) raadplegen.

Onze kantoren