Gratis schatting

Om een woning correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Hiervoor is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van de binnenkant van de woning. Vul onderstaand formulier in en één van onze makelaars neemt met jou contact op voor een gratis schatting van je vastgoed. Tot binnenkort!

Rentmeester: beheer van privatief vastgoed

Investeer in vastgoed zonder zorgen met je vastgoedpartner Rencura

Wat is een rentmeester?

Een rentmeester neemt het administratief, technisch en financieel beheer van privatieve eigendommen voor zijn rekening.

Je kan rekenen op onze kennis, expertise en ons uitgebreid netwerk om het beheer van je investering in goede banen te leiden. Onze rentmeesters beheren je pand met de grootste zorg.

Het inschakelen van een rentmeester = meerwaarde voor je vastgoedinvestering

Sommigen beweren dat rentmeesterschap een verloren kost is. Wij verklaren je het tegenovergestelde: door een neutrale partij in te schakelen tussen huurder en verhuurder, kan zo het emotionele aspect worden uitgesloten.

Wij volgen jaarlijks op of de indexering wordt toegepast en het onderhoud van de installaties. Bovendien is Rencura steeds op de hoogte van de vaak wijzigende wetgeving en gaan minstens jaarlijks de eigendommen gaan bezichtigen om te kijken of alles in orde is op gebied van bijvoorbeeld elektriciteit, verwarming… Dit zijn slechts enkele zaken die op korte termijn een meerwaarde zijn voor vastgoed investeerders.

Wat maakt Rencura uniek ten opzichte van andere Rentmeesters?

Een geïntegreerd ERP pakket, dat speciaal is ontwikkeld voor het beheren van privatieve eigendommen, zorgt er voor dat Rencura kan anticiperen op toekomstige leegstand. Een nauwe samenwerking tussen onze vastgoedspecialisten en onze verhuurdienst maakt het mogelijk leegstand sterk te reduceren, wat het rendement van het eigendom ten goede komt.

Via ons online portaal krijgt u als investeerder steeds de meest accurate informatie omtrent uw investeringseigendom. Zo kan u alles nauwlettend in het oog houden. Ook als huurder kan u steeds terecht op het portaal om de status van herstellingswerken op te volgen en kan u het huurcontract en plaatsbeschrijving ten aller tijde raadplegen.

Offerte Rentmeester

1

Investeringsstrategie

U staat op het punt om uw vastgoed te verkopen? Onze vastgoedexperts staan u bij met de juiste informatie.

Lees meer
2

Verhuur

De interne verhuurspecialisten van Rencura worden ingeschakeld voor een zo correct mogelijke huurprijs.

Lees meer
3

Administratief beheer

Dankzij het online portaal van Rencura kunnen vastgoedinvesteerders 24/7 en in volledige transparantie alle communicatie/documenten raadplegen.

Lees meer
4

Due Diligence

U wenst vastgoed te kopen omdat het er een goede investering uitziet? Is de informatie die u krijgt wel 100% correct?

Lees meer
5

Technische opvolging

Zowel jaarlijkse onderhouden als dagdagelijkse problemen worden nauwlettend opgevolgd door de rentmeester.

Lees meer
6

Financiële opvolging

Dagelijks worden de huurgelden toegewezen aan de desbetreffende huurder en worden de digitale facturen goedgekeurd.

Lees meer
7

Permanentie service

Onze permanentiedienst staat 24u/24 klaar voor onze huurders om de investeerders zoveel mogelijk te ontlasten van meldingen van technische storingen.

Lees meer
8

Juridisch advies

Onze interne juridische dienst kan de property manager steeds het juiste advies verlenen.

Lees meer

Onze kantoren