Gratis schatting

Om een woning correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Hiervoor is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van de binnenkant van de woning. Vul onderstaand formulier in en één van onze makelaars neemt met jou contact op voor een gratis schatting van je vastgoed. Tot binnenkort!

Rentmeester: Juridisch advies

In geval van vragen moet er steeds juridisch correct gehandeld worden

Gezien de steeds meer complexere vormen van samenwonen en dus de stijging in het aantal stakeholders is meer aandacht nodig naar correct communiceren en handelen. Het kan voorkomen dat een conflict bestaat tussen huurders of andere stakeholders. Denk maar aan geluidsoverlast, gevolgschade of huurachterstand.

Onze property managers proberen steeds in een vroeg stadium in dialoog te gaan met de noodzakelijke partijen om tot een onderlinge overeenkomst te komen. Soms is het echter toch nodig om beroep te doen op juridische specialisten. Onze interne juridische dienst kan de property manager steeds het juiste advies verlenen.

Wat maakt Rencura uniek ten opzichte van andere Rentmeesters?

Een geïntegreerd ERP pakket, dat speciaal is ontwikkeld voor het beheren van privatieve eigendommen, zorgt er voor dat Rencura kan anticiperen op toekomstige leegstand. Een nauwe samenwerking tussen onze vastgoedspecialisten en onze verhuurdienst maakt het mogelijk leegstand sterk te reduceren, wat het rendement van het eigendom ten goede komt.

Via ons online portaal krijgt u als investeerder steeds de meest accurate informatie omtrent uw investeringseigendom. Zo kan u alles nauwlettend in het oog houden. Ook als huurder kan u steeds terecht op het portaal om de status van herstellingswerken op te volgen en kan u het huurcontract en plaatsbeschrijving ten aller tijde raadplegen.

Offerte Rentmeester