Gratis schatting

Om een woning correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Hiervoor is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van de binnenkant van de woning. Vul onderstaand formulier in en één van onze makelaars neemt met jou contact op voor een gratis schatting van je vastgoed. Tot binnenkort!

Rentmeester: Permanentie

De meest geschikte leverancier voor een probleem tegen een correcte prijs

Of het nu gaat over een jaarlijks onderhoud, herstel van technische defect of vervangen van een centrale verwarming. Elk probleem moet aangepakt worden door de juiste leverancier. Als professioneel rentmeester werken bij dagelijks samen met verschillende leveranciers. Aangezien zij een onderdeel zijn van onze totaal service stellen wij hoge eisen op vlak van prijs/kwaliteit en reactiesnelheid. Op die manier kunnen wij onze vastgoedinvesteerder steeds garanderen van het gepaste resultaat.

Gezien het servicecenter steeds 24/7 beschikbaar is voor uw huurders kan er steeds met de meest geschikte leverancier de nodige actie ondernomen worden. Doordat ons servicecenter bemand wordt door eigen medewerkers kunnen wij hier ook steeds rekenen op de correcte aanpak van een melding of technisch defect.