Gratis schatting

Om een woning correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Hiervoor is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van de binnenkant van de woning. Vul onderstaand formulier in en één van onze makelaars neemt met jou contact op voor een gratis schatting van je vastgoed. Tot binnenkort!

Rentmeester: Due Diligence

Met de juiste informatie kan u de juiste beslissing maken

U wenst vastgoed aan te kopen omdat het er een goede investering uitziet. Maar is de informatie die u gepresenteerd krijgt wel 100% correct? Zijn de inschattingen naar de toekomst juist? Hoe zit het met de gebouwstructuur en toekomstige investeringen?

Onze vastgoedexperts helpen u graag met de aankoop van uw vastgoed. Het vastgoed zal gescreend worden op technisch, financieel en administratief vlak. Hiervan zal u een overzichtelijke en samengevat verslag van ontvangen zodat u kan focussen op de essentie. Ook zal de vastgoedexpert u zijn inschatting van de marktwaarde meegeven.

Op die manier kan u met een gerust hart investeren in vastgoed zonder verrassingen na de akte.

Wat maakt Rencura uniek ten opzichte van andere Rentmeesters?

Een geïntegreerd ERP pakket, dat speciaal is ontwikkeld voor het beheren van privatieve eigendommen, zorgt er voor dat Rencura kan anticiperen op toekomstige leegstand. Een nauwe samenwerking tussen onze vastgoedspecialisten en onze verhuurdienst maakt het mogelijk leegstand sterk te reduceren, wat het rendement van het eigendom ten goede komt.

Via ons online portaal krijgt u als investeerder steeds de meest accurate informatie omtrent uw investeringseigendom. Zo kan u alles nauwlettend in het oog houden. Ook als huurder kan u steeds terecht op het portaal om de status van herstellingswerken op te volgen en kan u het huurcontract en plaatsbeschrijving ten aller tijde raadplegen.

Offerte Rentmeester