Gratis schatting

Om een woning correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Hiervoor is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van de binnenkant van de woning. Vul onderstaand formulier in en één van onze makelaars neemt met jou contact op voor een gratis schatting van je vastgoed. Tot binnenkort!

Rentmeester: Administratieve opvolging

Een nauwgezette administratie zorgt steeds voor de correcte beslissingen

Om zo efficiënt mogelijk te werken én steeds over de correcte informatie te beschikken van uw vastgoedpatrimonium moet er een doorgedreven en gemakkelijke structuur zitten in uw bestanden. Door onze gestructureerde en gedigitaliseerde manier van werken wordt er steeds voor gezorgd dat nieuwe documenten op de correct plaats verwerkt worden. Op die manier kunnen er geen bijlages of andere documenten over het hoofd gezien worden bij belangrijke beslissingen.

Alle noodzakelijke documenten die te maken hebben met uw vastgoedpatrimonium kan u steeds terugvinden op het portaal.

Wat maakt Rencura uniek ten opzichte van andere Rentmeesters?

Een geïntegreerd ERP pakket, dat speciaal is ontwikkeld voor het beheren van privatieve eigendommen, zorgt er voor dat Rencura kan anticiperen op toekomstige leegstand. Een nauwe samenwerking tussen onze vastgoedspecialisten en onze verhuurdienst maakt het mogelijk leegstand sterk te reduceren, wat het rendement van het eigendom ten goede komt.

Via ons online portaal krijgt u als investeerder steeds de meest accurate informatie omtrent uw investeringseigendom. Zo kan u alles nauwlettend in het oog houden. Ook als huurder kan u steeds terecht op het portaal om de status van herstellingswerken op te volgen en kan u het huurcontract en plaatsbeschrijving ten aller tijde raadplegen.

Offerte Rentmeester