Wat is huurbeheer Rencura
Wat is rentmeesterschap ?

Huurbeheer omvat alle activiteiten gelinkt aan de administratie van een verhuurd onroerend goed: woning, appartement, handelspand, garage of parkeerplaats.

Meer informatie
Waarom met huurbeheer beginnen
Waarom met een rentmeester beginnen ?

U hebt een onroerend goed dat u wilt verhuren. Maar u weet nog niet of u het zelf gaat doen of dat u deze taak gaat uitbesteden aan een professional?

Meer informatie
Welk agentschap voor huurbeheer kiezen
Welke rentmeester kiezen ?

U bezit een vastgoed dat u wenst te verhuren. Hoe ga je deze huur beheren? Verschillende opties zijn hierbij mogelijk: U kan het zelf beheren, een softwareprogramma gebruiken of het huurbeheer toevertrouwen aan een professioneel.

Meer informatie
Rol en taken van een verhuurbeheerder
Rol en taken van een rentmeester

Laten we samen even overlopen wat de verplichtingen van de huurbeheerder, de eigenaar en de huurder zijn in het kader van het huurbeheer.

Meer informatie
Huurschade wie is verantwoordelijk
Huurschade: wie is verantwoordelijk?

Wie is verantwoordelijk voor de herstellingen, wie zal ze betalen? De huurder of de eigenaar? Alles hangt af van de aard van de schade.

Meer informatie
100 vragen over huurbeheer
100 vragen over rentmeester

U bent sinds kort eigenaar of u heeft altijd zelf voor de verhuur van uw woning gezorgd. Maar nu wenst u te werken met een huurbeheerder omdat u er geen tijd meer voor hebt, of geen zin meer of omdat u er zeker van wilt zijn dat uw eigendom correct beheerd wordt. U hebt hier wel veel vragen over. Hier volgt een kort overzicht van de verschillende vragen die in deze rubriek aan de orde komen.

Meer informatie
Rencura Advies
Advies - Privaat beheer

Huurbeheer is een uitgebreid onderwerp dat continu evolueert. Het zou meer dan een paar artikelen vergen om alles te behandelen. In deze rubriek beperken wij ons ertoe u advies te geven over specifieke punten.

Meer informatie
U hebt geïnvesteerd in onroerend goed, maar hebt niet de tijd om het zelf te verhuren en te beheren?

Onze beheerders nemen u deze taken graag uit handen, zodat u volop kunt genieten van uw investering.

Ontdek onze formules