Ook te ontdekken

Meer informatie

De verhuur rencura
De verhuur

Wanneer u de verhuur van uw onroerend goed wenst toe te vertrouwen aan een externe persoon of organisatie, is het noodzakelijk een mandaat te ondertekenen. Wat zijn de verschillende soorten mandaten, wat zijn de regels en welke documenten moeten worden afgeleverd opdat de mandataris de woning te huur kan aanbieden?

Meer informatie
Administratief beheer van een eigendom in huurbeheer
Rentmeester: het administratief beheer

Er zijn verschillende aspecten aan het huurbeheer, waaronder administratief beheer, financieel beheer en technisch beheer. Administratief beheer is zeer divers en beperkt zich niet tot de afgifte van huurbewijzen. Hier volgt een overzicht van de reikwijdte van deze functie.

Meer informatie
Gestionnaire immobilier locatif gestion financiere
Rentmeester: het financieel beheer

Rencura biedt een brede waaier aan diensten voor huurbeheer. We zullen ons hier concentreren op het financieel beheer, dat uiteraard het innen van de huur omvat, maar ook vele andere aspecten.

Meer informatie
Cout gestion locative
Wat kost huurbeheer?

Sommige mensen schrikken terug voor huurbeheer omdat ze bang zijn voor de kosten die ermee gepaard gaan. Laten we dit even van dichterbij bekijken. Uiteraard heeft huurbeheer een kost, loon naar werk!

Meer informatie
Gestionnaire locatif immeuble gestion technique et entretien
Rentmeester: technisch beheer en onderhoud

Technisch beheer is een van de drie hoofdaspecten van het huurbeheer, samen met administratief en financieel beheer. Belangrijk is ervoor te zorgen dat uw vastgoed zijn volledige vermogenswaarde behoudt.

Meer informatie
Stappen huurbeheer
De verschillende stappen van het huurbeheer

U bent eigenaar van een onroerend goed dat u wenst te verhuren, maar u hebt niet de tijd, de nodige vaardigheden of de zin om ervoor te zorgen. Dus hebt u besloten om u te wenden tot huurbeheer. Wat zijn de eerste stappen die uw rentmeester zal ondernemen?

Meer informatie