Ook te ontdekken

Meer informatie

Zelf voor uw huurbeheer instaan kan ingewikkeld blijken
Zelf voor uw rentmeester instaan kan ingewikkeld blijken.

De keuze maken om zelf voor uw woningverhuur te zorgen is uiteraard een oplossing en heeft ook bepaalde voordelen. Veel verhuurders proberen dit dan ook te doen. Men realiseert zich echter niet altijd met welke moeilijkheden men te maken kan krijgen en hoeveel tijd men eraan moet besteden.

Meer informatie
Samenwerken met een rentmeester geeft gemoedsrust
Samenwerken met een professional voor uw huurbeheer biedt u gemoedsrust.

Met een professional samenwerken is een oplossing die zeer voordelig kan uitvallen. Het beheer van uw eigendom delegeren is eenvoudig en laat u toe uw levenscomfort en gemoedsrust te verbeteren.

Meer informatie
Software hulp prive huurbeheer
Software voor huurbeheer

Het is mogelijk beroep te doen op ondersteunende software voor het huurbeheer, waarvan sommige voor België zijn ontworpen of eraan aangepast. Wat kan dergelijke software doen voor een particulier en is het de beste oplossing voor het beheer van de verhuur van uw vastgoed?

Meer informatie
Hoe huurprijs vastleggen
Hoe stelt u de huurprijs vast?

De huurprijs is vrij te bepalen in België, maar dat betekent niet dat je die blindelings moet vastleggen. Is uw huurprijs te hoog dan loopt u de kans geen huurder te vinden. Met welke criteria moet u rekening houden om het bedrag te bepalen en hoeveel moet u vragen voor de kosten?

Meer informatie