De huurprijzen exploderen

Investeren in vastgoed bij exploderende huurprijzen De huurmarkt heeft een enorm investeringspotentieel. De stijgende rente dwingt immers almaar meer mensen om te huren in plaats van te kopen. Is dat een goede zaak als vastgoedeigenaar?

Meer informatie

Investeren in vastgoed loont. Nog steeds.

Investeren in onroerend goed kan een geweldige manier zijn om vermogen op te bouwen. Rencura biedt uitgebreide analyses, gegevensinzichten en markttrends om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen bij het investeren in onroerend goed. Ga vandaag nog aan de slag en ontdek waarom investeren in vastgoed loont.

Meer informatie

Geen EPC, geen indexatie: wat nu?

Bezorgd over de indexering van uw woning zonder EPC-certificaat? Ontdek wat u moet weten om uw woning geïndexeerd te krijgen, inclusief het belang van een EPC-certificaat en hoe u een erkende energie-expert kunt vinden. Krijg de informatie die je nodig hebt.

Meer informatie

Online huurbeheer: voor of tegen?

In dit tijdperk van digitalisering is de vastgoedsector ook getuige van een toenemende digitalisering van zijn beroepen en activiteiten. Steeds meer platformen bieden vandaag 100% online diensten aan voor het beheer van huurwoningen. Maar zijn ze echt doeltreffend? Meer in dit artikel.

Meer informatie