Geen EPC, geen indexatie: wat nu?

Bezorgd over de indexering van uw woning zonder EPC-certificaat? Ontdek wat u moet weten om uw woning geïndexeerd te krijgen, inclusief het belang van een EPC-certificaat en hoe u een erkende energie-expert kunt vinden. Krijg de informatie die je nodig hebt.

Meer informatie

Online huurbeheer: voor of tegen?

In dit tijdperk van digitalisering is de vastgoedsector ook getuige van een toenemende digitalisering van zijn beroepen en activiteiten. Steeds meer platformen bieden vandaag 100% online diensten aan voor het beheer van huurwoningen. Maar zijn ze echt doeltreffend? Meer in dit artikel.

Meer informatie

Huurbeheer: fouten die u best niet maakt!

Huurbeheer is een ingewikkelde materie. Het is namelijk van essentieel belang om passende strategieën te bedenken. Om te hopen op een maximale rentabiliteit moet de vastgoedbeheerder bovendien veelvoorkomende beheersfouten absoluut vermijden. Om u daarbij te helpen lijsten we even de fouten op die u best niet maakt.

Meer informatie

Huurindexering: hoe functioneert dit?

Huurbeheer impliceert de inning van een maandelijkse huur. En als verhuurder kunt u de hoogte van deze huur aanpassen aan de evolutie van de kosten van levensonderhoud. Dit indexeringsmechanisme is echter goed geregeld en het is belangrijk dat de wetgeving ter zake wordt nageleefd. Wanneer kan de huur worden geïndexeerd? Hoe wordt de berekening gemaakt? We leggen u alles uit in dit artikel.

Meer informatie